Ваучер за: Eзици се учат най-лесно в Езиков център „КОЛУМБ“! Дневни, Вечерни или Съботно-Неделни Курсове за Възрастни по АНГЛИЙСКИ, ИСПАНСКИ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ! 30 учебни часа за 90 лв.

Ваучер за Обучение

Купи ваучера за 90.00 лв.

Реална цена: 180.00 лв.
Намаление: 50 %

Клик, отваряте поредния сайт с обяви за работа! И всички те изискват владеенето на чужд език. Затваряте вестника и започвате да се тюхкате за пропиления шанс в гимназията да усвоите поне един език повече от матерния. Е, не можете да върнете времето назад, но пък можете да си вземете ваучер за днешната полиглотска сделка от Езиков център Колумб, която ви гарантира прогрес във всяко отношение.

Офертата включва:

Интензивни Езикови Курсове /30 учебни часа/ за възрастни по:

  • АНГЛИЙСКИ ЕЗИК- нива А1,А2,В1, В2

  • ИСПАНСКИ ЕЗИК- нива А1, А2, В1, В2, С1

  • НЕМСКИ ЕЗИК- нива А1, А2

  • ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК- ниво А1, А2

  • ФРЕНСКИ ЕЗИК- ниво А!, А2

Начало на курсовете: 15.04.,07.05.,15.05.,01.06, 15.06, 01.07.2019 г.

*Курсовете за възрастни могат да бъдат дневни, вечерни или съботно- неделни

**занятията се провеждат 2 пъти седмично по 3 или 4 учебни часа. При дневните  курсове може и 3 пъти седмично. Продължителност на 1 час: 40 мин.

***Офертата е валидна за групи от минимум 7 курсиста; При по- малки групи- 2-4 курсиста, се намалява броят на учебните  
часове, но ваучерът е валиден; 

****Учебните помагала се заплащат отделно!

ВАЖНО: Моля, ваучерите да бъдат закупени СЛЕД СЪГЛАСУВАНЕ С ШКОЛАТА ЗА ГРАФИЦИ И СВОБОДНИ МЕСТА на тел: 0887 860 207!

ПОВЕЧЕ ЗА ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР „КОЛУМБ”

Колумб – откривателят на Новия свят, вдъхновява опитните и ентусиазирани преподаватели да създадат престижната школа за чуждоезиково обучение.

В приятна атмосфера с опитни преподаватели и съвременни методи на обучение, малки и големи поемат по трудния път на изучаването на чужди езици, който води до откриването на един нов, космополитен свят без езикови бариери.

В часовете на Езиков център „КОЛУМБ” се използват множество допълнителни материали, мултимедийно обучение, както и прецизна система за тестово оценяване, съобразена с общоевропейската езикова рамка.

Забележка:  Повече информация за графиците на заниятията и сформирането на групите можете да получите на посочените телефони.