Ваучер за: 4 месеца без цъфтящи краища! Подстригване с ГОРЕЩА НОЖИЦА + терапия с климазон + Ампула според типа+ Сешоар само за 25 лв. вместо 80 лв. от салон Престиж до хотел Родина

Ваучер за Здраве и красота

Купи ваучера за 25.00 лв.

Реална цена: 80.00 лв.
Намаление: 69 %

Лятото е сезон на цъфтеж. Няма нужда това да се отнася до косите ни. Последните имат нужда от професионално подстригване, за да „разцъфтят” в преносния, вместо в буквалния смисъл. Изпитано средство за това обновление е революционният метод на подстригване, известен като Гореща Ножица. Резултатът: красива и жива прическа без цъфтящи краища, която запазва своята форма цели 4 месеца! Можете да я имате на топ-цена с днешната оферта на Салон „Престиж”

Офертата включва:

  • Масажно измиване
  • Нанасяне на маска
  • Ампула според типа коса
  • Терапия с климазон
  • Подстригване с гореща ножица
  • Подсушаване и оформяне със сешоар

 

Манипулацията се извършва по обикновения начин и техника с единствената разлика, че ножицата наистина е нагорещена – обикновено между 120 и 200 градуса. Температурата се определя от вида коса – колко е къса, тънка, гъста и т.н, както и колко увредена е. Коафьорите и фризьорите горещо препоръчват метода поради няколко основни причини:Топлината запечатва косъма вътре във фоликула. Така се запечатва влагата, аминокиселините, белтъците и витамините във фоликула и косата не губи способността си да се саморегулира.Методът изолира косъма от вреднияте влияния на околната среда в това число и на слънцетоБлагодарение на това подстригване се блокира срезът на всеки косъм – не позволява на косъма да цъфтиКосата расте по-бързоКосъмът не се чупи и цъфти по-рядко – повече блясък, еластичност и здравинаАко косата ви е дълга, изтощена, често манипулирана със сешоар, преса или химикали или пък искате да бъде по-здрава, плътна и обемна – направете следващото й подстригване с „топла ножица“.Лечебното действие от това подстригване е видимо още след първата процедура, а за силно увредени коси – след 2 – 3 процедури.

  • ВАЖНО! Офертата важи за Салон „Престиж“ на ул. Кирил Пейчинович“, 15
  • Екстрактът от джинджифил намалява прекомерната активност на мастните жлези, премахва пърхута, активира микроциркулацията в кожата на главата, стимулира космените фоликули и ускорява растежа на косата. Изключителната технология зарежда косъма с жизнена енергия, ефективно възстановява структурата на косъма, увеличава обема, повишава съпротивителните сили срещу агресивни външни фактори.
  • ТЕРАПИЯТА Е ПОДХОДЯЩА ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОСИ!