Ваучер за: Сръбски кулинарни хитове на половин цена от Ресторант Зафо в сърцето на София! Порция Ущипци + Пикантни пържени картофки за 6.99 лв. ИЛИ Пилешка пържола от бут по сръбски +Пикантни пържени картофки за 7.80 лв.

Ваучер за Заведения

Купи ваучера за 6.99 лв.

Реална цена: 12.10 лв.
Намаление: 43 %

Що е Перфектна комбинация? Малка черна рокля с още по-малка кокетна чантичка? Елегантен костюм и обувки с висок ток? Чаша младо Божоле и плато узрели сирена?
Или сочни ущипци в компанията на пикантни картофки?
Споделяме всяко ваше перфектно хрумване и ще превърнем последното в реалност с днешната оферта на Сръбски Ресторант Зафо.

Офертата се предлага в 2 варианта:

Вариант 1 – 6.99 лв.

  • Ущипци (кюфтенца от телешка кайма с бекон и кашкавал) – 300 гр.
  • Пикантни пържени картофи – 250 гр.

Вариант 2 – 7.80 лв.

  • Пилешка пържола  от бут на плоча по сръбски – 280 гр.
  • Пикантни пържени картофи – 250 гр.

За Ресторант Зафо

Ресторантът съществува от 25 години и е добре известен на софиянци, на гости на столицата и на чужденци. Клиентелата е обединена от желанието да си хапне нещо вкусно в приятна обстановка. Заведението разполага със 70 места и е обзаведено много изискано. Уютната среда го прави предпочитано за делови срещи, семейни тържества или просто за закуска, обяд и вечеря с изненадващи менюта. Тук всеки клиент е “номер едно”. Добрата храна, висококачествените напитки и перфектно обслужване са отдавна защитената марка на ресторант “Зафо” и са голямо изкушение. Гостите могат да избират специалитети от свинско, телешко и пилешко месо, вегетариански и рибни ястия, скара от мляно и кълцано месо и какви ли не гастрономични изненади.

Най-новото в менюто на ресторант Зафо е сръбската скара, приготвена от сръчните ръце на майстор готвач Горан Трайкович – Гого от Крагуевац. При нас можете да опитате невероятно вкусни ястия със странни имена – плескавица, гурманска плескавица, ущипци, сръбска колбасица, бела вешалица, пълнена вешалица, лесковачка мучкалица.

Ние сме тези, които ще организират вашите традиционни и семейни тържества, ще ги направим приятни и незабравими и ще ви накараме да се върнете отново, за да си кажем “Честит празник” или просто “Здравейте и добре дошли”.