Ваучер за: Спри целулита! Процедура Бразилско дупе с TechniSPA за 9.90лв. в BONA DEA!

Промоционална цена: 9.90 лв.
Реална цена: 65.00 лв.
Намаление: 85 %

Офертата включва: 

Бразилско дупе

Това е процедура за повдигане на дупето, която се извършва при увисване и отпускане на мускулната маса и кожата в областта на седалището.

Обикновено увисването на дупето е в следствие на силно отслабване, когато част от кожата не може да се прибере и остава да виси. Този проблем се наблюдава при раждали жени, както и при възрастови изменения, загуба на еластичност и слаб мускулен тонус.

Ефектът от процедурата води до удължаване на краката и промяна на пропорциите.

След дългогодишни научни проучвания на различни методи за отслабване, лидерът в професионалната грижа за кожата GUINOT, създаде изключително ефективния апарат TechniSPA. Иновативният „склуптуриращ“ уред съчетава две действия едновременно, което го прави изключително ефективен при третиране на целулит, стягане на кожата и извайване на силуета.

СТИМУЛАЦИЯТА СЕ ИЗВЪРШВА ЧРЕЗ РОЛЕРИТЕ НА АПАРАТА TECHNISPA НА GUINOT. Извършва се дрениране на токсините, стягане и оформяне на контурите на тялото. Електростимулацията въздейства върху всяка мускулна група, предизвиква тонизиране на кожата и стягане на тъканите в дълбочина. По този начин се стимулира процеса на изгаряне на мазнините и се ускорява циркулацията на кръв и лимфа. 

Стимулацията с ролерите на TechniSPA има изключително голяма ефективност и видими резултати веднага след първата процедура.

 

ВЪЗДЕЙСТВИЕ – високоефективно и дълготрайно – постига се извайване на цялостния силует и стягане на тъканите на кожата в дълбочина.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. Ако имате въпроси или препоръки, моля, свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg