Ваучер за: Революция в борбата с целулит! Една процедура ICOONE 40 минути за 29.90 лева в Клиника за естетична медицина Jewel Skin!

Ваучер за Здраве и красота

Купи ваучера за 29.90 лв.

Реална цена: 60.00 лв.
Намаление: 51 %

След изтощителни диети и депресиращи хранителни режими идва ред на съвременните технологии за отслабване и стягане. След всичко изпробвано, идва ред на Velashape – апарат от трето поколение. Във войната с килограмите всички средства са позволени – доверете се на най-съвременния естетичен арсенал, с който разполага Клиника за естетична медицина Jewel Skin и се подгответе за смайващи резултати. 

Офертата включва:

  • 1 процедура ICOONE  на зона по избор
  • Продължителност: 40 мин.

 

Една цялостна терапия се състои от програма БАЗА с продължителност 20 минути за третиране на основен проблем (целулит, оток, отпусната кожа, мастни натрупвания и т.н.), след което терапията продължава с 10 минути ФОКУС програма, която ще обхване специфичен проблем (отпусната кожа по витрешната част на бедрата, корем, бричове, мастни натрупвания по талията и ханша и т.н.)

30 минути са напълно достатъчни за цялостна терапия. Възможно е да се комбинират различни ФОКУС програми, в зависимост от индивидуалните нужди и времето с което разполага клиента (пациента).

Всички програми могат да бъдат комбинирани, за да бъдат максимално задоволени индивидуалните нужди и желания на клиентите (пациентите).

Можете също да комбинирате програми за отслабване и стягане с програми за релакс или тонизиране.