Ваучер за: Почистване на зъбен камък с ултразвук, полиране на зъбите с Air flow + Полиране с четка и полиращ паста + Обстоен преглед в Дентален кабинет Николови само за 15.90 лв.

Ваучер за Здраве

Купи ваучера за 15.90 лв.

Реална цена: 85.00 лв.
Намаление: 82 %

Красотата не е гаранция за щастие, но е основна предпоставка за честит живот! Задължителен елемент на красивото лице е сияйната и белоснежна усмивка. Подарете си я с днешната ТОП оферта на Дентален кабинет Николови!

Офертата включва:

  • Преглед

  • Почистване на зъбна плака и зъбен камък с ултразвук

  • Премахване на преоцветявания с Air Flow

  • Полиране на всички зъби

  • Кабинетът работи с НЗОК

ДЕНТАЛНО СТУДИО НИКОЛОВИ предлага комплексна стоматологична помощ на територията на град София. Екипът ни е представен от трима стоматолози.

Основен приоритет на стоматологичната клиника е да бъде ваш достоен партньор в осигуряването на добър здравен статус и превенцията от евентуални стоматологични заболявания. В тази връзка ДЕНТАЛНО СТУДИО НИКОЛОВИ предлагат всички услуги от областта на денталната медицина, осигуряващи здрави зъби и красива усмивка: лечение на кариеси, пулпити, поставяне на протези и коронки, естетична стоматология и т.н.

Друга важна цел на екипа от стоматологията е не само да ви осигури необходимата медико-стоматологична помощ, но също да ви убеди в ползата от личната устна профилактика.