Ваучер за: Подарете си пълен релакс – Лечебен китайски масаж на гръб за 17.90 от Салон Престиж до хотел Родина

Ваучер за Масажи

Купи ваучера за 17.90 лв.

Реална цена: 38.00 лв.
Намаление: 53 %

Душата ви отдавна копнее за поне час, който да бъде само ваш. Час, в който ще забравите за всичко и всички, час, в който важната ще сте само вие, защото сте го заслужила. И ако не си позволите удоволствието, наречено масаж, никога няма да разберете какво означава наистина пълно отпускане – на тялото и на умът ви.

Трябва да знаете, че 5-минутният масаж оказва върху организма ни по-голямо влияние от 20 минутна почивка, а работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 7 пъти. Заслужавате такъв подарък!

Офертата включва:

  • 30 минутен Лечебен китайски масаж на гръб

Същността на този масаж е чрез специалните масажни техники да се въздейства върху активните точки и външния ход на каналите, минаващи през кожата, мускулите и сухожилията на тялото. Областта на масажа обхваща врата, раменния пояс, гърба и кръста. Това е рефлексогенна зона на централната нервна система и именно там се натрупва стресът във всичките му форми. Оттук и изразът: „Носи голям товар на плещите си.“ Чрез масажа се отнема напрежението и се постига релаксация на нервната система, тоест китайският масаж е чудесно антистресово средство. Чрез масаж в шийно-раменната област се подобрява оросяването на главата (очи, уши, венци, мозък), повлиява се ниското кръвно налягане, световъртежът, главоболието, безсънието.

 

Процедурата  се извършва от кинезитерапевт и рехабилитатор с богат опит!