Ваучер за: Ново Самочувствие! Поставяне на 1ml филър Overage за Обем и контур на устни само за 250 лв. от Д-р Петкова

Ваучер за Здраве и красота

Купи ваучера за 250.00 лв.

Реална цена: 400.00 лв.
Намаление: 38 %

Мили дами, злите езици мълвят, че тази година Дядо Коледа пуснал обява за нова Снежанка. Тя трябвало да има освен черни абаносови дълги коси, сини очи и тънка талия, и ..още нещо..плътни, знойни устни. Ако вече сте си закупили боя за косата, цветни лещи и сте тръгнали на фитнес за предстоящите празници, то с днешната ни оферта ще изпълните последното изискване на добрия старец – любител на женска красота. Побързайте, подарете си нови устни, конкурсът е отворен!

Офертата включва:

  • Поставяне на 1ml филър Overage Обем и контур на устни  за 250 лв

 

Какво представлява процедурата?

Дермалните временни попълващи средства вече са добили широка популярност под наименованието „филъри” или „дермални импланти”. Това са вещества, които се инжектират в определени лицеви области и се прилагат за оформяне, контуриране и намаляване на видимите бръчки в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето. В по-голямата част от случаите тези средства съдържат хиалуронова киселина (естествена съставна част на кожата) и имат временен ефект, т.е. резорбират се за 6-12 месеца след поставянето им. Най-често третираните кожни зони са: устни, назо-лабиални гънки, гънки около устата, бръчки по челото и между веждите. През последните години дермалните

импланти се прилагат и за скулптуриране на лицето чрез възстановяване на загубени лицеви обеми, т.е за оформяне на скули,  брадичка и лицев овал.

Какви са предимствата на процедурата?
Бързо приложение  – отнема до 30 минути след постигане на ефекта на обезболяване

  • Незабавно настъпване на очаквания резултат – в момента, в който станете от стола на дерматолога, вече ще бъдете с променено според Вашите очаквания лице – с уголемени устни или попълнени бръчки и гънки
  • Изключително кратък възстановителен период – зачервяването, което остава след инжектирането на хиалуроновата киселина е съвсем краткотрайно и отминава за период до 2 часа дори и при хора с чувствителна кожа. Това означава, че можете да направите процедурата дори по време на обедната си почивка, след което да се върнете и продължите работния си ден
  • Продължителност на постигнатия ефект – продължителността на ефекта след инжектиране на филъра зависи от вида, качеството и количеството на използвания продукт, както  и от мимическата активност на лицевите мускули. Тя варира от 4-6 месеца до повече от година.
  • Естествена и безопасна процедура с малък риск от нежелани реакции

Кога е подходящо да се поставят филърите:
Дермалните филъри се инжектират на лица над 18 годишна възраст. Необходимост от  лицеви корекции с хиалуронов филър  , активно се прилагат на лица над 35 години, когато се наблюдава отпускане на лицевия контур ,изтъняване на мускулна и мастна тъкан, или се налага естетична корекция след травма . Възстановяването  обема  на лицето или  възстановяването формата на устните, възвръща  красотата и самочувствието на жената !

Бързо приложение  – отнема до 30 минути след постигане на ефекта на обезболяване;

Съществуват ли противопоказания за поставяне на дермален филър?

Едно от абсолютните противопоказания за осъществяване на процедурата е известна повишена чувствителност към хилуроновата киселина.

Сред относителните противопоказания за поставяне на филър е локалната инфекция – бактериална или вирусна. В случай, че имате нараняване на кожната повърхност е добре да се проведе лечение и пълно възстановяване на кожата преди пристъпване към процедурата.