Ваучер за: НАЙ-НИСКА ЦЕНА: Почистване на зъбен камък с ултразвук, преглед и консултация при зъболекар за 13 лв. от Дентален кабинет Марица 11

Ваучер за Здраве

Купи ваучера за 13.00 лв.

Реална цена: 60.00 лв.
Намаление: 79 %

Световно известните винаги „оправдават“ хубавата си кожа, перфектните мигли и блестящи усмивки с чудесните си гени. И под гени те имат предвид цял отбор от високоплатени козметици, зъболекари и пластични хирурзи. С днешната оферта на Дентален кабинет Марица всеки може да има „звездна усмивка“ и то без цената да я скрива. Усмихнете се широко на днешната ни блестяща сделка.

Офертата включва:

  • Обстоен преглед и план на лечение

  • Почистване на зъбен камък, плака и оцветявания с ултразвук

     

Редовната профилактика и грижа се изместват на заден план, което води след себе си сериозни последици, понякога дори необратими. С новото  предложение на Lapni.bg. можете  да  си осигурите дългосрочно здраве на Вашите зъби и самочувствие с красива усмивка.

Неприятните петна по зъбите, които се появяват следствие на консумирането на оцветяващи храни и напитки, често ни смущават и са причинители на дентални проблеми. Тези неприятни емоции могат да бъдат премахнати и заместени с нови положителни и свежи усещания.

Докторът е завършил дентална медицина през 2012г. Има широки интереси в областта на стоматологията. Посещавал е редица семинари и курсове както в страната, така и в чужбина. В кабинета се извършват широка гама от стоматологични дейности.