Ваучер за: Ламиниране на мигли + Бонус боядисване на мигли за 34.99 лв. от Салон SN Beauty в Младост 3

Ваучер за Здраве и красота

Купи ваучера за 34.99 лв.

Реална цена: 50.00 лв.
Намаление: 31 %

На световната икономическа криза не й се вижда края, но световната криза в ноктите приключи с появата на революционните гел-лакове. И вашите нокти ще забравят за всяка криза, щом ги възнаградите с днешната оферта на Салон SN Beauty.

Офертата включва:

  • Ламиниране на мигли + Бонус боядисване на мигли  за 34.99 лв. 

Перманентното извиване/ламинилане на мигли е много ефикасно, предпочитано и трайно средство, придаващо изразителен и дълбок поглед без употреба на какъвто и да е грим.
Ефектът трае до 3 месеца в зависимост от смяната и растежа на естествените мигли, процедурата не е сложна и не крие никакви опасности.
Процедурата освен траен цвят, естествено удължава миглите.

За процедурата:

Използват специални еднократни ролки, дълги няколко сантиметра, с дебелина, в зависимост от желанието на клиентката и желания ефект. Миглите се обработват със специален препарат – безвреден за очите гел, който ги фиксира в желаната форма. След няколко минути той се отмива и се поставя фиксатор, накрая се махат ролките.
След нея миглите нямат нужда от допълнителна поддръжка. Тайната на този вид разкрасяване се крие в безвредните професионални препарати, които естествено извиват миглите с уникален удължаващ ефект и не дразнят очите както масовите гримове.
Продължителност на процедурата е около 45 минути. 
С перманентното боядисване на вече извитите мигли с абсолютно безвредна къна – графитено черно, отпада необходимостта от използването на спирала за мигли.