Ваучер за: Копринен поглед ! С удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм и оформяне на вежди в Студио „Deja vu” само за 35 лв.

Ваучер за Здраве и красота

Купи ваучера за 35.00 лв.

Реална цена: 100.00 лв.
Намаление: 65 %

Половината от красотата на очите ни е поверена на миглите. С днешната сделка на ”Deja vu” и Lapni.bg ще накараме вашите да запърхат като пеперуди от нетърпение да се сдобият със съвършен чифт копринени двойници за двойно по-омагьосващ поглед.
Изпробвайте най-новата система за удължаване и сгъстяване на мигли на топ цена само сега.

Офертата включва:

  • Удължаване и сгъстяване на мигли по системата косъм по косъм + Оформяне на вежди само за 35лв.

Какво представлява удължаването на мигли косъм по косъм?
Най-важното предимство е, че след процедурата не е необходимо да използвате спирала. Лепилото, което се прилага за залепване на всяка мигличка поотделно е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина. Миглите са изработени от естествена коприна, като тяхната дължина варира между 8-15 мм. В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен цвят и гъстота. Миглите, поставени косъм по косъм, са перфектното решение, както за ежедневието, така и за специални случаи. Можете да бъдете спокойни, че миглите ви няма да паднат нито по време на плуване, нито след свалянето на вечерния грим!

И след като вече разполагате с това нежно женско оръжие от коприна, изгледайте отново „Мемоарите на една гейша“ за една тренировка преди истинския триумф… на Вашите мигли.

Припомняме ви рецептата:

– задържаш погледа си върху него за 4 секунди…

– леко, като пеперуда пърхаш с мигли. Отклоняваш очи, връщаш погледа си върху него…

– смутено свеждаш поглед…

– той трябва да вижда само перфектно извитите ти мигли…

– усмихваш се засрамено…

…и той е в краката ти!