Ваучер за: Истанбул и Одрин, ноември: 2 нощувки със закуски в хотел 3*, транспорт и програма

Ваучер за Туризъм

Купи ваучера за 85.00 лв.

Програма: 

СОФИЯ-ИСТАНБУЛ-ОДРИН-СОФИЯ

І Ден – Отпътуване от София, в 20.00 ч., от храм-паметник ”Св. Александър Невски”. Нощен преход.

ІІ Ден – Пристигане в Истанбул, настаняване в хотел (при възможност веднага, в противен случай – след 14.00 ч.). Панорамна обиколка*/по желание, срещу допълнително заплащане/ на Истанбул, с автобус и местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: Синята джамия (отвън), вторият по големина площад след римския “Хиподрума” с „ Египетския обелиск”, „Змиевидната колона”, „Фонтана на Вилхелм ІІ”, византийската базилика “Св. София”/отвън/, която е най – старата църква в целият свят, “Топ Капъ Сарай” (Първата резиденция на султаните от Османската династия) /отвън/. Преминаване по моста над Босфора в Азиатската част на града. Завръщане в хотела. По желание, посещение на „Форум Истанбул”, където се намира аквариума „Тюркуазу” събрал над 10 000 обитатели на морския свят. Вечерта, по желание, вечеря по тристепенно меню, с включени 2 алкохолни напитки и атракционна програма, в традиционен, турски ресторант. Нощувка.

ІІІ Ден – Закуска. Възможност за разходка с корабче по Босфора (срещу допълнително заплащане), с продължителност около 1ч. 30 мин. Възможност за разглеждане на Египетския пазар. По желание посещение на двореца „Долма Бахче”- новият султански дворец, който впечатлява посетителите си със своята пищност. По желание, посещение на най-високата сграда в града „Сапфир” с панорамна тераса и 4D кино, намираща се в новата,модерна част на Истанбул. Завръщане в хотела. Свободно време за разходка и посещение на Капълъ Чърши-най-големият и най-старият покрит пазар в света.Вечерта има възможност за организиране на обиколка „Нощен Истанбул”, с екскурзовод на български език, включваща: посещение на хълма Пиер Лоти, от където се открива невероятна панорамна гледка към залива Златен Рог и нощен Истанбул; светлинното шоу на моста, свързващ Европа и Азия; кратко свободно време в най-оживеното място в нощен Истанбул – площад Таксим. Нощувка.

ІV Ден – Закуска. Посещение на фабрика за висококачествени кожени изделия. Посещение на Мол Истанбул – един от най-големите молове на територията на Истанбул.Отпътуване за Одрин . Разглеждат се – джамията “Селимие” едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16 в., българската църква “Св. Св. Константин и Елена” – построена преди повече от 125 год. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Програми по желание:

• панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод – 15 евро;
• посещение на двореца Долма Бахче, с включена входна такса – 25 евро;
• посещение на двореца Топ Капъ, с включена входна такса – 25 евро;
• куверт за посещение на атракционно заведение – 29 евро;
• разходка с корабче по Босфора – 17 евро, при минимум 25 туристи;
• посещение на Форум Истанбул и Аквариума, с включена входна такса – 20 евро;
• трансфер до Форум Истанбул – 5 евро;
• обиколка „Нощен Истанбул“ – 15 евро, при минимум 20 туристи ;
• посещение на Света София с местен екскурзовод – 20 евро
• посещение на небостъргача Сапфир, с включени трансфер и входна такса за терасата и киното – 25 евро;
• нощна разходка с яхта по Босфора, с включени атракционна програма и богата вечеря, с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки – 45 евро;

****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

– за лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

****

Забележки: Агенцията си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Максимално количество багаж, на лице, е един куфар или сак и ръчен багаж. Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им!Необходимо е ползването на градски транспорт!

****

“Запрянов травел” ЕООД притежава задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” от „Евроинс” АД със седалище гр. София, бул. „Христофор Колумб” 43 застрахователна полица № 03700100001364/19.01.2018 г, с валидност на действие до 22.02.2019 г. с лимит на отговорност 500 000 лв.

* * *

ВАЖНО!

Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!