Ваучер за: Заредете с адреналин! Рафтинг + 3 Спускания по тролей над река Струма или каньонинг само за 54.40 лв от Рафтинг център Рефлип

Ваучер за Спорт и Забавление

Купи ваучера за 54.40 лв.

Реална цена: 75.40 лв.
Намаление: 28 %

И вие сте от клуба на готините хора, които обичат природата, водата, бързеите, екстремното?! Кажете Добре дошли на пролетта и днешната ни оферта, която ще ви зареди с адреналин и незабравими спомени!  Нямате нужда от предупреждение, вие си знаете: Пристрастяващо е!

Офертата включва:

  • Рафтинг + 3 Спускания по тролей над река Струма или каньонинг – 54.40 лв.
  • Сборен пункт: Кресненските ханчета, Рафтинг център Рефлип

Изисква предварително записване на тел: 0877 505 991!

Цената включва:

  • Транспорт по трасето

  • Пълна водна екипировка – неопренов костюм, яке, обувки за вода, каска и спасителна жилетка

  • Инструктаж

  • Лицензирани инструктори

  • Safety лодка

  • Седалка и каска за тролея

  • Незабравимо изживяване

  • Застраховка

Важно! Желаещите за каньонинг трябва да носят със себе си допълнителен чифт дрехи и обувки

Рафтингът е прекрасен начин за ментална почивка и покачване на адреналина. Той е страхотно предложение за практикуването на групов спорт, тонизира и зарежда с положителни емоции. Рафтингът помага на човек да изчисти съзнанието си, да срещне нови хора и да изживее непознато до момента усещане. Рафтингът е подходящ за хора от различни възрастови групи.

Рафтинг в България
Само до преди няколко години този спорт беше непознат за България.
Сезонът за рафтинга започва в началото на април и завършва през юни или юли, когато падне нивото на водата.
Най-предпочитаното място в България за рафтинг е коритото на река Струма, която има две трасета – горно и долно. Горното обхваща течението от втория тунел след Благоевград по пътя за Кулата до Кресненското ханче и се определя със степен на трудност между 3 и 4 по шестобалната скала в зависимост от пълноводието на реката.

Сборен пункт – 130км на юг от София, средно около 2 часа с кола по главен път Е79. След като се влезе в Кресненското дефиле, подминавате Симитли, два тунела и след около 1 километър в ляво се намира нашата база. Цветовете са  в жълто и синьо с голям надпис Rafting center Reflip.

След екипирането и транспортирането до старта следва инструктажът за безопасност и поведение в реката. Приключението може да започне!

Маршрутът е със трудност клас 3, което го прави подходящ за всякакви възрасти и за тези, които никога не са опитвали това преживяване.