Всички промо ваучери в твоята Е-Поща

 • Всеки ден ще получавате e-mail, съдържащ ВСИЧКИ нови оферти!
 • Най-изгодните ваучери за групово пазаруване на едно място!
 • Можете да прекратите Вашият абонамент по всяко време.
 
 


Ваучер за: Ехография на коремни органи + Изследване на чернодробни ензими (ASAT, ALAT) САМО за 18.50 лв. от Медицински Център Санус 2000

Ваучер за Здраве

Купи ваучера за 18.50 лв.

Реална цена: 36.00 лв.
Намаление: 49 %

В края на годината всички обещаваме на себе си да бъдем по-отговорни към здравето си и си пожелаваме крепко здраве. Направете и двете с днешната оферта на Медицински Център Санус 2000.
 

Офертата включва:

 • Ехография на коремни органи
 • Изследване на чернодробни ензими (ASAT, ALAT)

БОНУС: Всеки клиент с ваучер може да се възползва от преференциална цена при закупуване на „Семейна здравна карта“ – за 30 лв, вместо за 89 лв. Семейната карта включва: 12 талона с отстъпка за прегледи и изследвания в центъра, 2 талона за безплатно изследване на кръвна захар и холестерол, 2 талона за безплатно изследване на пълна кръвна картина и 20% постоянна многократна отстъпка от стойността на всички прегледи, изследвания, процедури и услуги.  

Ултразвуковото изследване (ехография) на корем е изследване, което използва отразени ултразвукови вълни, с помощта на които се създава изображение на органи и други структури, които са локализирани в корема.

С помощта на ехография на корем се изследват следните органи:

 • Коремна аорта – най-големият артериален кръвоносен съд, който преминава надолу от гърдите към корема. Аортата осигурява кръвоснабдяване на долната част на тялото и краката.
 • Черен дроб – орган, разположен в горната дясната област на корема. Черният дроб произвежда жлъчен сок (подпомага разграждането на мазнините), съхранява въглехидрати и подпомага разграждането на отпадни продукти.
 • Жлъчен мехур – орган, разположен под черния дроб. В него се съхранява жлъчен сок. При хранене жлъчният мехур се съкращава и се пренася жлъчен сок до червата. Това подпомага разграждането на храната и абсорбирането на мастноразтворими вещества (като витамини).
 • Слезка (далак) – орган, разположен в горната лява област на корема. Този орган подпомага борбата с инфекции и филтрира старите червени кръвни телца.
 • Панкреас (задстомашна жлеза) – жлеза, която е разположена в горната част на корема. Произвежда ензими, които се освобождават в червата и подпомагат разграждането на храната. Панкреасът освобождава и инсулин в кръвта. Инсулинът подпомага разграждането на въглехидратите и използването им за енергия.
 • Бъбреци – чифтен орган с бобовидна форма. Разположени са в горната част на коремната кухина. Бъбреците участват в отделянето на разпадни продукти от кръвта и произвеждането на урина.