Ваучер за: Готови ли сте за Подводно Приключение: ГМУРКАНЕ в акваторията на Созопол от Водолазен център Светът на Мълчанието само за 58 лв.

Ваучер за Спорт и Забавление

Купи ваучера за 58.00 лв.

Реална цена: 200.00 лв.
Намаление: 71 %

Какво е лятото без тръпка? Изпитвате неутолима жажда за така: непозната, стопроцентова, ваканционна, незабравима! Такава, каквато ви изпълва всеки път, когато я извикате в съзнанието си, дори години по-късно, такава, каквато имате нужда да споделяте отново и отново! С две думи: Емоция за цял живот! Подарете си я с днешната оферта на Водолазен Център Светът на Мълчанието. Гмурнете се в кристалното великолепие на подводните черноморските води, където ви чакат спиращи дъха красоти и тайни! Готови ли сте за приключение?

Офертата включна:

Гмуркане с акваланг в плитка и безопасна вода 

  • Подготовка на екипировката (от 20 до 40 минути, в зависимост от големината на групата)
  • Брифинг – инструктаж (35 минути)
  • Преход от водолазния център до мястото за гмуркане с транспорт осигурен от водолазния център (до 10 минути, точка 3 важи само за участници в гмуркането притежатели на ваучер)
  • Екипиране и подготовка за гмуркане, раздишване в плитка вода (от 20 до 40 минути в зависимост от големината на групата)
  • Гмуркане, подводна разходка, ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ  не е включено в пакета, но може да се доплати на място (до 25 минути, инструкторите си запазват правото да прекратят гмуркането за определен участник при възникване на здравословен проблем или паника.
  • Допустима бройка хора под вода е до 2-ма човека на инструктор. За по – голям брой хора се сформирват отделни групи
  • Приключване на гмуркането, излизане от вода, разекипиране ( до 20-40 минути). Среща във водолазния център и сваляне на клиповете на ФЛАШКА или друг тип преносима памет, може и GSM