Ваучер за: Гледайте „Титанично“ и Милица Гладнишка, на 03.10. от 19ч. в Театър „Сълза и Смях“

Ваучер за Култура

Купи ваучера за 17.00 лв.

Със стендъп хумор Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, защото е надценяван и когато е основателен. Потъването на „Титаник” например не спира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се правят титанични неща: и шедьоври, и безобразия. Дори напротив – от титаничните провали може да се роди голямо изкуство!

Очаквайте класически и неочаквани версии на поп, рок и джаз парчета, както изпълнение на The beach (авторско парче на Милица Гладнишка и Кирил Добрев)

„Титанично“ е музикалният спектакъл на годината, вдъхновен от подвига на музикантите на „Титаник”, които остават на борда до последната си нота, а тя съвпада с последния им дъх. 

Ексцентрична версия на последните часове на „Титаник” ще ни покаже за първи път как храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край.

Зашеметяващите тоалети на македонския дизайнер Сърджан Кръстевски, ще грабнат публиката и ще я оставят да се носи на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Да си купиш билет за „Титаник“ се е оказало доста рискован ход, но вие бъдете смели – вземете си билет за „Титанично” и бъдете готови за всичко!

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!