Ваучер за: Гледайте комедията „СТАЯ 1313“, на 18.05. от 19:00 ч, Театър „Сълза и Смях“

Ваучер за Култура

Купи ваучера за 8.00 лв.

„Похвално слово за комедията!“

Не знам защо сме приели, че трагедията е „висока“, драмата – обикновено „сериозна“, а комедията винаги – „просташка“. Още повече, че след Тарантино и Макдона, тези понятия са наистина доста условни.

Знам само, че комедията е създала също толкова велики артисти, колкото и трагедията, и че Аристофан е почти толкова популярен, колкото Есхил.

Знам също, че добрият театър обикновено е този, в който артистите играят добре, а публиката – дори да плаче, се забавлява. И още – във време, когато срещам усмихнати хора само в рекламите, комедията не бива да се заклеймява…

Не знам и защо, в началото на така наречения ни и продължил безкрайно преход, автор като Рей Куни бе буквално сатанизиран. Да поставяш негова песа звучеше по-страшно от инфлуенца.

Твърдя убедено, че той е един от най-сериозните автори на ХХ век. Дори Шекспир, а още по-малко Чехов, са играни винаги успешно. А Рей Куни е. Винаги! И навсякъде!

Елате и се убедете сами.

Приятно гледане!

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!