Ваучер за: Аристократично удоволствие! 45 минути Урок по Конна езда за 25.00 лв. от Конна База София – Юг

Ваучер за Спорт и Забавление

Купи ваучера за 25.00 лв.

Реална цена: 40.00 лв.
Намаление: 38 %

ПРОЛЕТ е! Нека захвърлим ключовете от автомобилите си, да обърнем гръб на бетонните стени и изгорелите автомобилни газове. Да ги заменим прекрасни гледки, чист въздух и препускане с вятъра. Не пропускайте днешното предложение на Конна база „София – юг“ – езда за малки и големи. Забравете за досадните кръгчета около манежа, а хващайте юздите и срещнете най-красивия сезон в най-естествената й среда – чудната природа на Витоша!

Офертата включва:

  •  45 минути Урок по Конна езда  за 25.00 лв. 

Как да стигнете:

  • С градски транспорт: Използвайте автобус 93. Слезте на предпоследната спирка(питай шофьора). Вървете 300м нагоре по главния път по който е дошъл автобуса (павираният път ) , в дясно от вас има указателни табели „Природозащитен информационен център Витоша“.След като стигнете до паркинга поемете по алеята надолу и след около 50 метра ще видите конната база и бонго парка.

Условия на ползване:

  • Необходимо е да се явите 10 минути преди запазения час за езда. При закъснение се приспада от времетраенето на разходката или урока.
  • При направена резервация за използване на ваучера и неявяване в уговорената дата и час, ваучерът се смята за използван.
  • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да представите разпечатан своя ваучер на служителите!